U Petrinji je nedavno otvoren obrt za uređenje i održavanje krajolika pod imenom Mo-šnja.

Vlasnica i zaposlenica je Dubravka Puškarić koja zajedno sa svojim suprugom , svojom podrškom čini ovaj nerazdvojiv i poslovni i bračni tim.

Što ih je potaklo da otvore ovakvu vrstu  djelatnosti i kako su došli na ideju rekli su nam u razgovoru za PS portal.

Višegodišnje iskustvo u čišćenju i održavanju raznih objekata među kojima su  vile, hoteli, domovi zdravlja i pošta, za prethodne poslodavce nagnalo me za ostvarenje svog cilja a to je pokretanje vlastitog posla .  Smatram da sam kompetentna i vrlo odgovorna osoba koja zna prepoznati klijentove želje i u skladu s tim postići poslovnu suradnju na obostrano zadovoljstvo .

Radno iskustvo kod zadnja dva poslodavca me posebno potaknulo na ideju samozapošljavanja jer su se obrti za čišćenje bazirali samo na čišćenje  interijera zgrada i objekata, a ne i na okoliš. Vjerovatno je to zbog nedostatka osoblja koje je slabo educirano i neadekvatno plaćeno za svoj rad .

Suprug Alen je u mirovini . Još smo relativno mladi za naporan rad, ioako smo novopečeni baka i deda- nasmijano su nam odgovorili.

Iako sam po struci ekonomistica, ne volim taj posao , nego smo vlastitim sredstvima kupili potrebne alate i opremu, te veće vozilo kako bismo mogli klijentima pružiti kvalitetnu uslugu. Boravak u prirodi i rad u njoj nas čine drugačijim i sretnijim osobama.

Dio sredstava smo kupili uz pomoć poticaja.

Stvorili smo u ovo malo vremena otkad radimo veći broj klijenata kojima redovito dolazimo, te su jako zadovoljni našim uslugama. Cijene su povoljne, odradimo često i usluge koje ne naplatimo, onako ljudski.  To su većinom umirovljenici koje više ne mogu održavati svoje okućnice ili ljudi koji puno rade i ne stignu sami sve to , a žele da im je sve uredno.

Kažu da je nabolja preporuka kvalitetno odrađen posao. Upravo tako i dobivamo ponude. Susjedi virkaju preko ograde, znatiželjni su da vide tko smo i kako radimo.

Kupili smo i snježnu frezu, kojom ćemo klijentima koji nas budu angažirali čistiti snijeg u zimskom periodu.

Znači ukoliko nekom zatreba košnja , obrezivanje grmova, ruža ,živice,  okopavanje cvijetnjaka, stazica,uklanjanje lišća te čišćenje kuće, stana ili poslovnog prostora može vam se javiti?

Naravno, s punim povjerenjem!- odgovaraju

Otkud ime Mo-šnja?

Volim se šaliti pa reći- žena koja ima muda raditi, nasmijano će Dubravka, no čisto i jednostavno

MO-ŠNJA uređenje, čišćenje i košnja!

MO-ŠNJA, obrt za uređenje i održavanje krajolika, vl. Dubravka Puškarić

Petrinja

095 5099205

095 5227067

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here