“Rokačina” kraj Kupe – počela je petrinjska motorijada

Autor:Miroslav Šantek

Pomorac sam majko na bijelome brodu – to su stihovi iz pjesme legendarnog pulskog benda Atomsko  sklonište, a koje su sinoć otpjevali i osvirali momci iz sisačko – petrinjske cover rock grupe Krater, benda koji u zadnje vrijeme sve više nastupa (za par dana će ponovo u blizini svirati kad dođe velika skupina BBB-a u Petrinju) i koji ima dobar i dugačak repertoar za svirku – ako kome treba dobra rokačina – preporučujemo Krater.

A taj Krater bend je zasvirao na velikoj bini pored Kupe na prostoru Gradskog kupališta na Kupi u Petrinji. Na livadi ispred njih su se smjestili prodavači hrane i pića, natkriven šator sa stolovima i klupama, okrugli visoki stolovi i redovi motora čiji vlasnici su došli na kalendarski “drugu” petrinjsku motorijadu – svake godine početkom ljeta u lipnju na ovom istom mjestu moto susrete organizira petrinjski MK Big Chief, a početkom kolovoza u sklopu manifestacije Lovrenčevo u Petrinji,njihove sad već 7. moto susrete sinoć je započeo MK Veterani Petrinja.

Ivančica Kudlek je dopredsjednica kluba i kaže da je jako zadovoljna s ovom prvom večeri moto susreta. Obično prvi dan organizatori strahuju hoće li im uopće itko doći u goste, a sinoć se dogodila potpuno drugačija slika. Dobar odaziv bikera iz raznih klubova: Zagreb,Slavonski Brod, Split, Sisak.., napunio se dobro prostor ove rock zabave, a bikeri ko bikeri – piju, smiju se i zezaju se. Danas se očekuje velik broj motorista koji će doći u Petrinju, oko 18:30 se očekuje i moto defile gradskim ulicama, a kad padne noć zasvirat će bendovi The pulse original i Republika, a i nezaobilazna go go plesačica je spremna za nastup.

Na vama je samo da ih danas posjetite i zabavite se s ovom veselom skupinom bikera.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here