Elemental, glazbene zvijezde pod zvjezdanim nebom

Bogat filmski program Star Film Festa ove će godine biti upotpunjen gostovanjem jednog od najeminentnijih hrvatskih bandova. Grupa Elemental osvanut će na otvorenoj pozornici pod zvjezdanim nebom u Sisku. Elemental je sastav koji od 1998. godine privlači šaroliku slušateljsku publiku, a savršena sinergija dobre glazbe i filma očekuje posjetitelje 30. kolovoza u 22 sata u blizini Kazališta 21 u Sisku.

Kao svoj primarni žanr Elemental navodi rap, ali njihovo stvaralaštvo je svakako prešlo granicu strogog žanrovskog opredjeljenja. S veseljem najavljujemo kako će posjetitelji Star Film Festa imati priliku uživati u muzici baš ovog kultnog banda. Ugođaj festivala pod zvijezdama ne bi bio potpun bez članova sastava Mirele Priselac Remi, Luke Tralić Shota, Erola Zejnilovića, Konrada Lovrenčića, Davora Zanoškog, Ivana Vodopijeca i Vide Manestar čijem se gostovanju iznimno radujemo. Ne sumnjamo kako će pjesme sa sedam albuma koje je band do sada izdao savršeno popratiti filmski program koji očekuje zainteresiranu publiku.

Nakon niza nastupa diljem regije i šire, kroz dvadeset godina bogate karijere Elemental će se pridružiti programu Star Film Festa. Korčula u Hrvatskoj, Požega, Divičibare i Beograd u Srbiji nisu jedini gradovi koji će imati priliku ugostiti ovaj poznati band u kolovozu. Netom nakon Rab Film Festivala Elemental dolazi i na naš, Star Film Fest u Sisku.

Izvrsna atmosfera, druženje i kvalitetan glazbeni program očekuju vas na adresi Trg grada Heidenheima 3, a ovaj dugo iščekivani spektakl zasigurno ne želite propustiti. Ulaz na najavljeni koncert je besplatan!

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here