Ekstremno nezaboravni vikend se sprema – bajkeri, skejteri i punk

Concrete Tournament projekt je Koordinacije udruga mladih Siska kojeg provodi udruga Kištra u suradnji s prijateljskim Malim urbanim festivalom pod pokroviteljstvom Grada Siska! Ovaj ljetni vikend osmišljen je u svrhu promicanja nepopularnih sportskih disciplina i urbane kulture mladih u lokalnoj zajednici.

Sportski dio programa ove će godine osim skateboadera uključiti i vozače BMX-a s ciljem upoznavanja šire zajednice s ovim ekstremnim sportovima i otvaranja mogućnosti prezentacije vještina mladih vozača iz cijele Hrvatske u sisačkom skate parku. Dok će bajkeri otvoriti natjecanje u popodnevnim satima u petak, 23. kolovoza, za skejtere je rezervirana subota, 24. kolovoza.

Za sudjelovanje u natjecanju bit će obavezna registracija koju je moguće izvršiti po dolasku na turnir no ukoliko unaprijed znate da ćete se priključiti natjecanju molimo vas da nam se javite na sljedeću mail adresu kako bismo znali okviran broj sudionika: kistra.sisak@gmail.com

Za najbolje natjecatelje biti osigurane prigodne nagrade.

Također, svim natjecateljima otvorena je mogućnost kampiranja u “šumici” oko prostora Kluba mladih Skwhat, osigurani su obroci i piće na dan natjecanja, a imaju i tuš!

Za glazbeni program nakon održavanja natjecanja pobrinut će se Koordinacija udruga mladih Siska provedbom prvog dijela Malog urbanog festivala u večernjim satima 23. i 24. kolovoza. U petak, 23. kolovoza očekuje vas punk kaos s grupama Motus, Petar Punk i Struggles, a u subotu prezentiraju prvi sisački soundsystem!

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here