Zanimljiva priča je stigla u redakciju PS portala – Petrinjka Vesna Lakić je išla u šesti razred te ratne 1991. i napisala je nešto što je završilo tiskano na papiru

Foto:screenshot

Autor:Miroslav Šantek

Vrlo zanimljiva priča je stigla u sandučić naše elektronske pošte javipsportalu@gmail.com. Pozivamo ovim putem sve čitatelje da svoje zanimljive životne priče pošalju na tu adresu.

Upravo ovih dana malo pospremamo, renoviramo našu kuću u Petrinji.
Naravno uvijek se nađu neke uspomene iz djetinjstva (slike,crteži,omiljeni plišanci itd…),  ali ovaj put mi nešto jako zanimljivo došlo pod ruke.
Radi se o jednom sastavu moje supruge Vesne Šalić (rođ. Lakić).
S obzirom da je jučer 02.rujna bio napad na Petrinju, mislim da bi ovo moglo biti zanimljivo, zato što je to tada napisala jedna curica koja je još bila dijete (Vesna). Tada je i koliko vidim osvojila i nagradu za svoj sastav.
Pišem Vam iz razloga zato što volimo svoj Grad. Ja nisam ovdje rođen, ali sam svojevoljno 2001 godine se doselio u Petrinju, eto klinac koji je tek završavao 8. razred. Puno me ljudi pitaju zašto sam se doselio, kada sam imao skoro pa 90% sređenu budućnost u Bavarskoj i tada već dogovorenu praksu u tvornici BMWa.
Daniel i Vesna Šalić
Na kraju to uopće nije bitno, sve je to sudbina bila, tako da sada imam predivnu suprugu Vesnu i prekrasnu kćer Laru koja će sada u 2.razred. I svo troje volimo naš Grad, kupanje u kupi i šetnju uz Petrinjčicu.
Svaki puta kada idem sa posla iz tuđine veselim se svojim curama i svom gradu.
A selidba ne dolazi nikako u obzir.
U privitku Vam šaljem napisani rad moje supruge.
S poštovanjem
Daniel Šalić

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here