Caprag prije kiše

Autor:Miroslav Šantek

Josip Mrgan je ravnatelj ŠRC Sisak. Kaže da je vrlo zadovoljan ovogodišnjom sezonom kupanja na bazenu Caprag. I financijski i organizacijski i stručno su premašena sva očekivanja jer su jako dobro bili raspoređeni mnogobrojni programi na bazenu koji su privukli velik broj posjetitelja, a najavljuje još bolju i bogatiju sezonu iduće godine. Tako su na samom kraju i zatvaranju bazena bili uz Body Building klub Sisak organizatori vrlo zanimljivog događaja – izbora Miss i Mistera bazena. Vrijeme ih nije baš poslužilo, crni oblaci su se navukli iznad guste capraške šume, ali test s ovakvom vrstom događaja je itekako uspio i dao im smjernice za iduću godinu, kad bi se ovdje moglo organizirati i državno prvenstvo u body buildingu.

I doista, i sami smo vidjeli zanimljiv događaj. Poznati sisački humanitarac i body builder Nermin Eka Kurtović je već prije organizirao slične događaje ali na drugim mjestima i kaže da mu je žao što je zbog lošeg vremena otkazala dolazak ekipa iz Zagreba, ali je sretan i zadovoljan održanim događajem uz ove novoobnovljene sisačke bazene. Na kraju je i postao Mister bazena po prvi put u životu.

Sve je počelo kad je svoju poziciju zauzeo žiri u sastavu Sonja Lončar (prva pratilja kraljice Hrvatske), Branka Kostelac ( bivša Miss sporta) i  Mile Buinac (direktor HNK Segesta), a voditeljski mikrofon je preuzela Marijeta Rimay koja je pozvala  natjecatelje da u dvije kategorije pokažu svoja tijela žiriju koji je nakon vrlo zabavnog programa kojeg je i publika zanimljivo promatrala i na kraju nagradila pljeskom odabrao Marušku Balić za Miss bazena, Vitomira Marjanovića nagradilaprvim mjestom u kategoriji man physique, a Mister bazena je postao Nermin Eka Kurtović koji je svoju nagradu – putovanje u Zaostrog (tamo gdje su Pišonja i Žuga iz pjesme Zabranjenog pušenja namjeravali otići) u duhu pravog humanitarca poklonio učesniku ovog natjecanja koji je došao u Sisak čak iz Njemačke – Martinu Prajdiću.

Nermin Eka Kurtović i Marijeta Rimay

Na kraju su svi skočili u bazen, a palo je i zanimljivo obećanje – Eka je odlučio da će početi učiti plesati kod Marijete Rimay, vrsne i poznate sisačke plesačice, a ona će početi trenirati kod Eke u njegovom Body building klubu Sisak. Na kraju se strašna kiša stropoštala na Caprag, ali test je odrađen i to jako dobro. Vidimo se idućeg ljeta na ovom mjestu.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here