Maruška Bralić je Miss bazena

Autor:Miroslav Šantek

Horoskopska Vaga, ova atraktivna Siščanka Maruška Bralić će krajem rujna napuniti 24 godine, a rođendanski poklon je već dobila prije nekoliko dana kad je izabrana za Miss bazena na otvorenom bazenu Caprag u organizaciji ŠRC Sisak i BBK Sisak.

Maruška je pravi sportski tip. Iza nje je čak 11 godina gimnastičke karijere, a nakon gimnastike odlučila se okušati s fitnessom/bodybildingom kojemu je posvetila 3 godine života, a onda je krenula na ples. Doslovno. Kaže da je kao djevojčica maštala i željela plesati i u plesu je prepoznala umjetnost pokreta kroz koje tijelo govori, tako da je već dvije godine u plesnim latinoameričkim vodama – svi znamo da su to oni strastveni i žestoki pokreti cijelog tijela, a njene trenerice ju podupiru i kažu da je talent koji obećava, a uz sve to Maruška je i nstruktorica grupnog fitnessa uz glazbu. Okušala se i u izboru za MIss sporta, ali je zbog sezonskog posla i smrtnog slučaja u obitelji propustila samo finale. Radi kao recepcionerka i život je tek pred njom.

Na izboru za Miss bazena mi je bilo stvarno divno! Svaka čast organizatorima i svima koji su sudjelovali i bili dio ovog događaja i smatram da smo ovim dogadajem uspjeli potaknuti i svi nastojimo na dalje poticati ljude na aktivnost, a naročito sve mlade na sport te aktivniji način života – reče ova lijepa Siščanka za PS portal.

 

 

 

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here