Stjepan Panežić – novi predsjednik Udruženja obrtnika Petrinja, Glina i Topusko

Nakon preranog odlaska predsjednika Ivana Solomuna koji je 13. srpnja 2019. iznenada preminuo u 59. godini života, članovi Skupštine Udruženja obrtnika Petrinja, Glina i Topusko na izvanrednoj su izbornoj sjednici održanoj 12.rujna 2019. izabrali novog predsjednika Stjepana Panežića, vlasnika obrta ” PAN – OIL ” transporti, iz Petrinje.

Stjepan Panežić se dvadeset godina bavi cestovnim prijevozom robe. Za sebe kaže kako je druga generacija obrtnika u obitelji, a u Udruženju obrtnika kojem je postao novi predsjednik, u tri mandata bio je član upravnih tijela.

Članovima Skupštine, Panežić je zahvalio na ukazanom povjerenju, rekavši kako je to velika čast, ali i odgovornost. Zahvalio je i svom protukandidatu Dariju Supanu koji je kao potpredsjednik, u proteklom razdoblju, nakon iznenadne smrti predsjednika Solomuna, vodio Udruženje do ove izborne Skupštine.

Na prijedlog novog predsjednika, izabran je i novi potpredsjednik Udruženja – Željko Novosel, vlasnik autoprijevozničkog obrta „Novosel prijevoz“ iz Gline.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here