Ako imate volju možete baš sve ostvariti: Martin Prajdić

Autor:Miroslav Šantek

Nedavno na natjecanju za izbor Miss i Mistera bazena na bazenima u sisačkom Capragu zabilježili smo zanimljiv slučaj. Naime, na ovo natjecanje “potegnuo” je čak iz Njemačke jedan natjecatelj koji nije osvojio titulu, ali važno je bilo natjecati se.

Martin je 23-godišnjak rodom iz Gline, srednju tehničku školu je završio u Zagrebu i nakon školeo dmah krenuo na rad. Martin je zavarivač i ne boji se fizičkog posla. obišao je već mnoga gradilišta od naftnih bušotina sisačke i riječke rafinerije, Ivanić Grada, vidjeli su ga i Bjelovar, Ploče.Metković,Krško, zatim po europskim gradilištima Švedske, Poljske, Danske, a trenutno živi i radi u Njemačkoj.

Martin ponosno ističe da je rođen na Banovini, iz te Gline gdje je navikao na rad uz poljoprivredno gospodarstvo njegovih roditelja, odrastao na domaćim kobasicama i hrani koje je kako kaže malo više konzumirao i jako se udebljao u toj mjeri da nije mogao ustati iz kreveta, pa je tako u srednjoj školi odlučio baviti se body buildingom. Već osam godina je u teretani skoro svaki dan i nije mu teško. Martin je živi primjer da uz volju čovjek može baš sve što zamisli.

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here