U Vinkovcima je 14.09.2019., održan turnir “Orion” koji je prva provjera sisačkim strijelcima pred novu sezonu. Iako je dosta rano, turnir nam ulazi u planove zbog “skračenog” meča na 40 hitaca kao i mnogim klubovima koji pohode spomenuti turnir. Po prvi puta, pozvani su bili i natjecatelji streljačkog kluba osoba s invaliditetom “CENTAR” iz Siska. Gađalo se standardnom zračnom puškom, a nastupili su Tea Ilijević, Mirta Ilijević, Nikolina Knežić, Tomislav Perak i Tihomir Ilijević za ŠSK “HVIDR-a SISAK” te Marijan Škledar i Katarina Knežić za “CENTAR” oboje u kategoriji SH2.
Nakon natjecanja, posebno nas je razveselila Tea Ilijević , koja je sa 407,4 kruga osvojila prvo mjesto u kategoriji juniorki koja je i bila najbrojnija. Aktualna sportska nada grada i županije pokazuje da se isplati ulagati u njen napredak. Nikolina i Mirta nisu bile posebno uspješne, ali su pokazale dobar entuzijazam i očekujemo da će ove sezone ekipa dobro funkcionirati. U kategoriji seniora srebrnu medalju osvojio je Tihomir Ilijević sa 392,1 krugom dok je Perak bio 5.
Marijan Škledar je također osvojio srebrnu medalju u svojoj kategoriji sa odličnih 419,9 krugova, tek 0,6 iza pobjednika. Katarina Knežić je imala tehničkih problema (promjena ploče za gađanje) pa je odradila nešto lošiji meč i osvojila broncu.
Rekao je za PS portal trener Tihomir Ilijević

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here