“Asfaltizacija” Petrinje je u tijeku – stigla je i do sjedišta PS portala

Autor:Miroslav Šantek

Ono što se čitajući mišljenja građana na društvenim mrežama može vidjeti je to da svi žele da se što prije završi projekt Aglomeracije koji je kroz radove na kanalizaciji i vodovodu neminovno donio razrovane ulice, prašinu, blato i česte odlaske automehaničarima.

Projekt Aglomeracije traje već godinama, on je česta tema kavanskih razgovora Petrinjaca i napisa u medijima, a kad će zadnja lopata zatrpati posljednji metar gradilišta i završiti projekt teško je točno reći. Neki građani su zadovoljni radovima, neki ogorčeni, a gradonačelnik Dumbović često poziva i moli građane u medijskim nastupima na strpljenje. A i obilazi dijelove grada koji su gotovi i na kojima je postavljen novi asfaltni sloj.

Ovih dana na red je za “asfaltizaciju” došle i ulica s desne strane Petrinjčice kod bolničkog mosta. Zove se Vlatka Mačeka i u njoj se nalaze dvije poznate petrinjske ustanove: Dom za psihički oboljele odrasle osobe – prepoznatljiva zgrada austrougarskog izgleda i moderan i velik Dom za starije i nemoćne Vila Enna.

Ova ulica spaja se na ulice Martina Juranovića koja je također dobila asfaltni sloj i Stjepana Radića u kvartu Majdanci, a ona je i sjedište medija koji upravo čitate – PS portala.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here