Buran vikend za članove kluba ŠSK HVIDR-a Sisak

Prvo smo 28.09.2019.g. otišli u Zagreb gdje je održano Državno prvenstvo za veterane u gađanju sa serijskom zračnom puškom, 10m na streljani „Vrapčansi potok“. Iako je bila jaka konkurencija ekipa u sastavu: Siniša Lovrenović, Milan Marjanovic i Željko Orlić ove sezone osvojili su drugo mjesto sa 496 krugova, bolja je bila ekipa „SOKOL“ iz Bjelovara sa 505 krugova dok je treće mjesto osvojila ekipa „SELNICA“ iz Selnice sa 492 kruga.

Gledajući pojedinačno iz ekipe najbolji je bio Siniša Lovrenović sa 180 krugova koji je osvojio zlatnu medalju, Milan Marjanovic sa 163 kruga osvojio je 10. mjesto dok je Željko Orlić sa 153 kruga završio na 16 mjestu.

Zatim smo sutra dan 29.09.2019.g. otišli za Vukovar gdje je povodom Dana policije u streljani SK „Grič7“ u Vukovaru, Udruga policije vukovarskih branitelja Domovinskog rata Vukovar i ove godine organiziranizirala 15. Kup Sv. „Mihovila“ – zaštitnika hrvatske policije, u streljaštvu iz zračne puške na 10 m.
Unatoč jake konkurencije ekipa ŠSK HVIDR-a Sisak osvojila je 3. Mjesto u sastavu: Mirela Barišić, Siniša Lovrenović i Željko Orlić.

Najbolji pojedinačni rezultat ostvarila je Mirela Barišić sa 187 krugova i osvojila drugo mjesto, Siniša je sa 184 kruga osvojio šesto mjesto, Nika Vugić je sa 174 kruga zauzela 14.mjesto, dok je Željko isto sa 174 kruga, ali sa lošijom zadnjom serijom završio na 15. Mjestu.

Velike zasluge za ovako dobre rezultate ima i trener Tihomir Ilijević koji zbog obiteljskih obaveza ovaj vikend nije mogao biti s nama – kažu za PS portal iz kluba.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here