Vesna, tri Petrinjca i Topolovčan

Autor:Miroslav Šantek

U Petrinji postoji jedan kvart koji se naziva Brezje, a u tom Brezju, tik ispod najveće petrinjske stambene zgrade – nekad Gavrilovićevog, a danas petrinjskog nebodera smjestila se jedna kućica iz koje često možete čuti zvuk električne gitare.To jedan mladić po imenu Teo Kolić vježba akorde,rifove i solaže već dugi niz godina, a bio je i član mnogih petrinjskih bendova. Ovih dana, taj Teo se priključio bendu Scorpion u kojem je nekad svirao i pokojni Darko Komlinović, a bend je bio prilično popularan i imao je dosta gaža i nastupa diljem zemlje.

Prije dvadesetak godina pojavila se na muzičkom nebu Vesna Pisarović. Mlađahna pjevačica iz Požege nanizala je nekoliko pop hitova, a svima u uši ušla je sa pjesmom Da znaš – prepjevom hita Laure Pausini “Non c’e”. Vesna je imala uspješnu karijeru na domaćoj estradi, a onda se povukla s nje i krenula u jazz vode, da bi se u zadnje vrijeme ponovo pratila pop izričaju i počela nastupati po raznim klubovima i događajima. Na nastupima ju prati Scorpion bend – stari dobri banijsko – posavski bend kojem se upravo na gitari priključio mlađahni Teo Kolić, a sačinjavaju ga još i dva Petrinjca: Danijel Kolarec na klavijaturama, Marko Vuković na bubnjevima i Toplovčanin Saša Vekić na basu.

Danas ova ekipa putuje na već rasprodani nastup u Rijeku, a jučer su gostovali na Narodnom radiju u studiju. Evo kako zvuče u starom, dobrom hitu Denis&Denis – Program tvog kompjutera.

Dok polako pogled moj spušta se….

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here