Odrastajući uz distorzirane zvukove hard rock i metal glazbe, nikada nisam slutio da ću jednoga dana u samom susjedstvu imati talentiranog headbangera, čovjeka koji ne odustaje od stvaranja i održavanja petrinjske metal scene. Obojica smo odrastali uz bendove kao što su Metallica, Machine Head, Slayer itd, jedino što se moji prsti nisu na vrijeme uhvatili gitare, dok njegovi jesu.

Prije godinu dana Igor Pavleković Bulldozer je izbacio video uradak za pjesmu Men of Mayhem, a jučer se na YouTube kanalu pojavila nova pjesma The Riddle. Evo što Igor kaže glede stvaranja novog singla:

“Pjesma koju smo počeli snimati davne 2012. godine svjetlo dana je ugledala samo 7 godina poslije. Ovim putem se želim zahvaliti svim predivnim ljudima i prijateljima koji su zajedno sa mnom izgurali ovu pjesmu do kraja i koji su u ovu pjesmu utkali dio sebe, svog znanja i vremena. OD SRCA VAM SVIMA PUNO, PUNO HVALA!!!
Audio zapis ove pjesme snimili su: Dario Radovec na bubnju, Filip Besednik na bas gitari, Dinko Bogunović na električnoj gitari, Vladimir Juričić na električnoj gitari (intro melodija i solo), David Duvnjak na električnoj gitari (fillovi) i Igor Pavleković na električnoj gitari i vokalu.
Svo snimanje audio zapisa, editiranje, produkciju, mixanje i sve ostalo vezano za obradu zvuka potpisuje David Duvnjak. Video snimanje i montažu videa potpisuje Zlatko Pavelić. Akteri u video spotu su: Danko Hajnic (bubnjevi, originalni bubnjar banda Bulldozer i aranžer pjesme), Filip Besednik (bas gitara, član zadnje postave banda Bulldozer i aranžer), Teo Kolić (električna gitara, velika ljudina i prijatelj koji je uvijek spreman pomoći) i moja malenkost (Igor Pavleković – električna gitara i vokal).
Za rasvjetu i zvuk na setu snimanja spota zaslužni su Fran Komlinović i Tin Komlinović (BROCOM – sound and light). Spot je sniman u Hrvatskom domu u Petrinji (velika dvorana) pa stoga hvala i Milanu Hercegu na ustupljenom prostoru. Tehnička podrška su bili Ivo Sanković i Dario Bursać, uvijek na raspolaganju i spremni pomoći. Tekst pjesme – Igor Pavleković. Aranžman pjesme potpisuje BULLDOZER (Danko Hajnic, Dinko Bogunović, Filip Besednik i Igor Pavleković) & David Duvnjak, Dario Radovec i Vladimir Juričić.”

Čestitke Igoru i ekipi od nas s PS portala!!
Keep doing metal!

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here