Pripremite maramice za suze smijalice i dođite na Julijin balkon

JULIJIN BALKON

TEXT: autorski projekt prema ideji Matee Elezović Brdar
      (Mladen Kovačić, Ana Vilenica,Matea Elezović Brdar)
REDATELJICA: Iva Srnec
KOSTIMOGRAFKINJA: Sara Lovrić Caparin
GLUME:  Matea Elezović Brdar, Ana Vilenica,Mladen Kovačić
TRAJANJE: 90 minuta

 

Nakon što je hit predstava ‘Metoda za brak’ proslavila 100. izvedbu, a ‘Vlaška posla’ osvojila srca zagrebačke publike, Hit teatar predstavlja novu kazališnu poslasticu, komediju ‘Julijin balkon’!

Pravo kazalište u kazalištu i Shakespearea kakvog još niste gledali, komediju za sve generacije.

Oni su glumac, glumica i redateljica i imaju samo jedan zadatak, na scenu postaviti najveću ljubavnu priču svih vremena ‘Romeo i Julija’. No uz lavinu komičnih situacija i neočekivanih preokreta ne uspijevaju se pomaknuti od scene balkona, pa je svaka verzija Romea i Julije na balkonu sve čudnovatija i komičnija od prethodne…

Spotaknuli se se o priču najslavnijeg ljubavnog para u povijesti, o ‘nesretni’ balkon, ali i još nevjerojatniji vlastiti život no razigranim transformacijama i glumačkom igrom zadovoljili apetite i najzahtjevnije publike.

Hit teatar predstavlja urnebesnu komediju za sve kazališne afinitete. Pripremite maramice za suze smijalice, a možda pronađete i (svog) Romea ili Juliju.

Predstava Julijin balkon,  je na programu Festivala regionalnih kazališta Prolog u ponedjeljak, 4. studenog 2019.g s početkom u 20 sati u sisačkom Gradskom kazalištu. Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 30 kn, a za studente, umirovljenike i učenike 20 kn. Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr  te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 20 sati i sat vremena prije početka projekcije / programa.

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here