Velik uspjeh sisačkog karatea – Ciprić prvak države, Golomboš viceprvakinja

Javlja Iva Dužić iz Karate Kluba Tigar Sisak

U subotu i nedjelju (16./17.11) održano je državno prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore u Rijeci. U subotu su se natjecali Nikolina Golomboš, Tia Škrljac i Luka Stefano Ciprić.  Tia Škrljac natjecala se u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma gdje nije uspjela proći drugo kolo. Ipak, Škrljac dobiva šansu za broncu. U borbi za broncu na žalost gubi te završava kao 5. na Prvenstvu Hrvatske što je velik rezultat. Nikolina Golomboš u kategoriji kadetkinja iznad 54 kilograma nije imala ravne protivnice sve do finala. U finalu Golomboš se borila protiv svoje dobro znane protivnice Laure Lisac  od koje ipak gubi te osvaja fantastično drugo mjesto. Luka Stefano Ciprić  izvrsnom borbom u mečevima otvorio si je put do finala. U finalu je još jednom potvrdio da je najbolji junior iznad 76 kilograma i to drugu godinu za redom. 

U nedjelju su se natjecali Roko Dumbović i Lucija Bunjevac. Dumbović u kategoriji kadeta –52 kilograma završava kao 7. Bunjevac se natjecala u kategoriji juniorke iznad 59 kilograma te ovog puta ne uspijeva uzeti odličje. 

Tigrići su odradili još jedno uspješno Državno prvenstvo, idući vikend naše mlađe tigriće čeka izazov u Varaždinu, a iza toga nas čeka ekipno juniorsko Državno prvenstvo

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here