Vlatka Pavičić Šimić: Dođite sutra, ošišajte se i pomognite Filipu i Dominiku Kadiću

Autor:Miroslav Šantek

U mom slučaju stvar je vrlo “komplicirana”- na mojoj glavi se nalazi ogromna količina kose koja se obično i neiskusnom rukom (jer se tu jednostavno ne može pogriješiti) uz dvije minute struganja mašinicom na “jedinici” potpuno dovede u red. To znači da nisam čest gost frizerskih salona,ali je uvijek dobro naučiti nešto novo.

S velikim zanimanjem slušao sam što mi govori Vlatka Pavičić Šimić – nova predsjednica ceha petrinjskih frizera i kozmetičara koja je osoba koja očigledno jako puno ulaže u svoje znanje i svakodnevni rad i učenje ovog zanata, za kojeg kaže da može doći bilo kakva kriza, ali žene će se uvijek šišati i uljepšavati, tako da za onog tko zna raditi i tko prati trendove i ulaže u svoje znanje i opremu nema loših vremena. Vlatka je trenutno na čelu ceha koji okuplja 18 frizerskih salona i ovim putem preko PS portala poziva građane Petrinje da sutra, 1. prosinca dođu u Malu dvoranu Hrvatskog doma koja će biti pretvorena u veliki frizerski salon u kojem će petrinjski mastori škarica, češljeva i mašinica pokazati svoje znanje na  događaj koji se održava po 4. put – Obrtnički sajam ceha frizera i kozmetičara i ceha ugostitelja, a na kojem će se skupljati dobrovoljni prilozi s kojim možete platiti usluge šišanja, a naravno, možete donirati novac po svojoj volji. Najbitnije je da dođete.

Priča je vrlo potresna, žalosna i treba reagirati i treba pomoći. Naime u selu Mokrice žive dva dječaka s poteškoćamau razvoju Filip i Dominik Kadić čiji je otac nedavno umro, a majke nemaju. Žive s bakom i djedom u jako lošim financijskim uvjetima i svaka kuna je i više nego dobrodošla. Vlatka poziva sve Petrinjce u ime svih frizera i kozmetičara – dođite, ošišajte se i pomognite.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here