Zanimljiva stvar održat će se ovog petka 13. i to na adrresi Green Hill bar,
Trg bana Josipa Jelačića 3, Sisak

Florijan Paškovski rođen je 28. listopada 2000. godine. Srednju školu završio je u Hrvatskoj Kostajnici, a zbog pronalaska posla ove se godine preselio u Sisak. Florijan se već nekoliko godina bavi ilustriranjem. Svoje ilustracije prenosi u digitalni oblik te tako nastaju vizalno privlačni likovi i oblici koji su tematikom vrlo pristupačni mlađoj populaciji i svojevrsnoj urbanoj kulturi.

Florijan Paškovski

Izložba u Green Hill baru bit će postavljena u okviru programa Artist Nouveau Udruge Alternacija u petak, 13. prosinca te će obuhvatiti devet ilustracija “spooky” tematike. Ova će mala izložba biti priprema za veliku izložbu Florijanovih radova u Klubu mladih Skwhat u siječnju koja će osim ilustracija obuhvatiti i skulpture te druge oblike kreativnog i umjetničkog izričaja.

Kako bi se upotpunio ugođaj otvorenja izložbe na petak 13. Udruga Alternacija održat će i prigodnu slušaonu u okviru programa “Šta to svira?!” čiji je cilj obuhvatiti izvođače van okvira mainstream glazbene svakodnevice.

Izložba se otvara u 19 sati dok ćete u slušaoni moći uživati do 23 sata! Za više informacija pratite događaj te facebook stranice udruge Green Hill i Alternacija.

Florijanove radove moći ćete pogledati sve do kraja prosinca.

NAGRADNA IGRA !

Osim što ćete moći pogledati zanimljivu izložbu, jedan sretnik moći će jednu od Florijanovih ilustracija ponesti kući.
Svi posjetitelji u 19 h dobiti će nagradni kupon koji će ubaciti u kutiju sreće, a izvlačenje sretnog dobitnika biti će na kraju izložbe.
Svima želimo puno sreće, ipak je petak 13-i.. 🙂

Inicijativa “Artist Nouveau” pokrenuta je 2017. godine. Cilj je promovirati mlade, neafirmirane umjetnike u alternativnim izložbenim prostorima koji su pristupačniji mlađoj populaciji. Dosad je održano preko 10 izložbi, a plan za budućnost jest stvoriti online bazu svih izlagača kako bi šira zajednica imala uvid u radove mladih umjetnika koji ih okružuju.

“Šta to svira?! glazbeni je program udruge Alternacija zamišljen kao ciklus slušaona i live nastupa koji će obuhvatiti imena van okvira moderne glazbene svakodnevice. Cilj je potaknuti aktivnije slušanje glazbe, osvijestiti kvalitetu onih koji se ne čuju, ali i navesti publiku da postavi dobro, staro pitanje koje sve manje čujemo – “E, jel znaš šta to svira?!”.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here