Medalje za klizače Klizačkog kluba „Zibel“

Autor: Marjan Gašljević

Na klizalištu Zagrebačkog velesajma dana 14. i 15. prosinca 2019. godine održano je prvenstvo Hrvatske u umjetničkom klizanju. Vrijedno je spomenuti što uspjeh čini još većim  je da je ovo drugi službeni nastup klizačkog kluba „Zibel“, koji je osnovan 2017. godine, dok je za 15 članova ovog kluba  to bio prvi nastup na natjecanju.

Na ovom važnom natjecanju klizačica KLK Zibel Sara Pašić je u svojoj kategoriji osvojila prvo mjesto, dok je Nika Stanić osvojila drugo mjesto. Leonardo Hernaut je u svojoj kategoriji također osvojio prvo mjesto.

Ovaj uspjeh će biti poticaj za još bolje rezultate naših klizača, ali i priznanje za dugogodišnji rad naše trenerice prof. kineziologije Nevenke Lisak, kao i daljnja motivacija upravi kluba, te zahvala roditeljima-entuzijastima koji se također trude da ovaj klub napreduje.

Trudeći se da svakodnevno pokazujemo najljepše strane bavljenja ovim prekrasnim sportom, želja nam je da našim članovima sport postane dio i način života, da kroz njega izgrade svoju osobnost, steknu radne navike i izrastu u zdrave ličnosti. Pozivamo ujedno zainteresirane da se uključe u rad Kluba, treniraju pod stručnim vodstvom a naučeno pokažu na natjecanjima.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here