Plešu već 25 godina – dođite večeras vidjeti kako to rade

25 GODINA PLESNOG KLUBA TINA – “PLEŠEM / DIŠEM / OSJEĆAM / VOLIM“

Plesni klub Tina je udruga građana koja kontinuirano djeluje od 1994. godine u gradu Sisku. Ove godine obilježava 25 godina rada. Tijekom svog postojanja Klub se kontinuirano dokazuje uspjesima na državnoj i međunarodnoj razini. Osvojio je mnogobrojne nagrade te zapažene nastupe na domaćim i inozemnim natjecanjima i festivalima. Svojim nastupima uvijek dostojno prezentira Grad Sisak, Sisačko-moslavačku županiju i Republiku Hrvatsku. Klub okuplja djecu i mlade s ciljem širenja plesne kulture te razvijanja umjetničkog i sportskog duha. Kroz tu aktivnost djeca i mladi razvijaju svoje umjetničke, sportske i društvene potencijale. Poruka Kluba je: „Plesom do zdravog života“.

  1. obljetnicu Klub obilježava tijekom cijele godine putem raznih aktivnosti i informiranjem javnosti, a između ostalog obilježit će i kroz javne  plesne programe a pod nazivom:

 “Plešem /Dišem / Osjećam / Volim”, koji će se održati 13.6.2019. i 18.12.2019. u Domu kulture Kristalna kocka vedrine.

Na božićnoj plesnoj produkciji po nazivom “Plešem /Dišem / Osjećam / Volim” koja će se održati 18.12.2019.g. u Domu kulture Kristalna kocka Vedrine, s početkom u 19:30 sati, nastupat će članovi plesnog kluba Tina od najmlađeg uzrasta (s tek navršene tri godine) pa do studenata  te gosti programa Plesna radionica Ilijane Lončar iz požege i Šprtski plesni klub Top Step iz Siska.

Sve Vas srdačno pozivamo. Ulaz je besplatan. Obilježite zajedno s nama četvrt stoljeća postojanja i plesanja – poručuju građanstvu iz kluba.

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here