Marela – kad advent prođe

Autor:Miroslav Šantek
Ova zima koja teče pred našim očima nije donijela ledene kiše i obilne nanose snijega. Bar zasad.Dani su osunčani zubatim suncem, a s prvim mrakom ledeni ugođaj se drastično pojačava i noći su vrlo hladne s temperaturama u debelom minusu. Blagdani su iza nas i polako će djelatnici Komunalca početi skidati svjetleće ukrase i pospremiti ih na sigurno do iduće zime. Do nekog idućeg adventa za kojeg se možemo nadati i očekivati da će biti popunjen kvalitetnim sadržajima, baš kao što je ovaj iza nas.
Petrinjski advent ove zime je bio osmišljen i pripremljen u organizaciji Turističke zajednice Grada Petrinje i samog Grada za sve programe koji su se odvijali u gradskom parku, a za klizalište na Trgu hrvatskih branitelja brine tvrtka Poslovne zone Petrinja. Brojni koncerti u glazbenom paviljonu ove godine su bili pun pogodak. Tako zgusnut raspored koncerata u tako malom gradu ne postoji u našoj blizini. Od lokalnih sastava koji su dobili priliku nastupati pred domaćom publikom, pa do gostovanja vrsnih i poznatih muzičara koji su zasvirali i zapjevali u paviljonu.
A naravno, morao je netko i voditi taj ogromni posao. Morao je netko svake večeri na ledenoj hladnoći doći prvi i zadnji otići, najaviti publici svakog gosta i brinuti se o kompletnom koncertu. Taj netko u većini slučajeva uvijek ostane u medijskoj sjeni, bez da ga itko spomene, ali ovo je ipak PS portal.
Marela Morić je bila ta osoba. Taj promrzli, neumorni i dobri duh ovog adventa. Pjevala je s bendovima, radovala se njihovim nastupima, širila pozitivnu energiju, fotografirala i snimala video zapise koje je istovremeno postavljala na facebook i širila ugođaj petrinjskog adventa širom svijeta. Baš sve i jedne te ledene zimske noći.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here