Umrla je Neda Arnerić

Autor:Miroslav Šantek

Depresija je vrlo opasna stvar. Stanje koje se milijunima ljudi uvuče duboko u njihovo biće i koje im polako ali sigurno kvari kvalitetu i uživanje u životu. Ona nema pravila. Ne bira. Ne pita jeste li bogati i li siromašni. Mnoge poznate osobe iz svijeta umjetnosti su završile tragično boreći se s nekim oblikom depresije. Još uvijek su živa sjećanja na velikane pop rock glazbe Georga Michaela ili Princea koji su prije nekoliko godina zauvijek otišli s ovog svijeta.

Mediji javljaju da je u Beogradu u 67. godini starosti preminula glumica Neda Arnerić, nekoć velika zvijezda jugoslavenske kinematografije. Glumica za koju mnogi govore da je bila jedna od ljepših žena koja se pojavljivala na filmskoj vrpci i s velikim glumačkim opusom – glumila je u čak 110 filmova i 40 kazališnih predstava, a a veliku slavu doživjela je nakon glumačkog ostvarenja koje je dala u kultnom filmu Slobodana Šijana “Ko to tamo peva” iz 1980. godine gdje je glumila Mladu.

– Iako sam sklona depresiji, i ona prođe. Zatvorim se u kuću, ni sa kim ne komuniciram i iščupam se, uz pomoć supruga s kojim sam 35 godina – rekla je jednom Neda.

Njen brat joj je krenuo u posjetu, ali je naišao na zaključana vrata njenog stana. Zvao ju je, a ona se nije javljala na telefon, da bi zatim zvao bravara, provalio vrata i ugledao Nedu mrtvu na stolici za kuhinjskim stolom.  Hitna pomoć je utvrdila smrt, nije bilo tragova nasilja.

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here