Gdje u Petrinji izraditi kućne ključeve? – U trgovini Goga

Autor:Miroslav Šantek
Građani Petrinje su dosta dugo bili bez mogućnosti da u svom gradu izrade kopije kućnih ključeva. Za takvu stvar morali su putovati sve do Siska, a onda je ekipa iz obrta za trgovinu i usluge Trgovine Goga  – mjesta koje se nalazi u strogom središtu grada, na adresi Trg hrvatskih branitelja1, a koja nudi usluge prodaje mobitela i opreme i pomoći instaliranja raznih aplikacija na uređaje s velikim planovima u budućnosti koje će razveseliti Petrinjce (o tome više u idućoj priči kad dođe vrijeme) i koja je uspjela sve ove godine održati se, učvrstiti i povećavati obim posla na ovom tržištu u Petrinji – došla na ideju sa svoju ponudu proširi i izradom kopija ključeva.
Vlasnik trgovine, Bojan Šeperac nam je ispričao i kako je do toga došlo. Stariji Petrinjci se dobro sjećaju posljednjeg petrinjskog urara kojeg su znali pod nadimkom Tika Taka, a radi se o Antunu Novakoviću Toni koji je u svom prostoru nudio i mogućnost izrade ključeva. Tu tehnologiju je sačuvao i prodao ljudima iz Trgovine Goga (uz Bojana za izradu ključeva je osposobljeni djelatnik Dalibor Lukačić i naučio ih tehnici izrade ključeva i spojio sa dobavljačima. Tri mjeseca im je trebalo da “uđu u štos” i postanu majstori za ključeve kojih trenutno u ponudi imaju oko 60 modela najzastupljenijih na našem području sa tendencijom širenja i jako dobro prate što se događa i mijenja na tržištu. Ove godine planiraju imati i tzv. “specijalne ključeve” i mogućnost izrade auto ključeva s uređajem za kodiranje.
Izrada kopije kućnih ključeva košta popularnih 15 kuna, a izradit će vam ih za par minuta. I građani su oduševljeni s ovom mogućnošću izrade ključeva bez putovanja u Sisak. Eto, sad znate. Ključeve u ruke i izradite kopije u Trgovini Goga u Petrinji.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here