Praše ko ludi: Od Stare Drenčine preko Vurota ka Brestu….

Autor:Miroslav Šantek

Navikli smo odavno da na televizijskim ekranima ili filmskim platnima gledamo filmove ili serije u kojima neki fiktivni likovi iz tko zna kakvih razloga bježe s nekih mjesta – najčešće zatvora i sličnih stvari, pa kamera i priča prate sve detalje njihovog bijega, sve pojedinosti, zgode i nezgode dok se skrivaju iza drveća, hodaju noću, prolaze kroz dvorišta, ponegdje ukradu nešto hrane, a ponegdje čak i upadnu u ljubavne scene na svom putu – sve ovisi o režiseru kako će na kraju završiti tu priču. Ali sve su to manje više samo izmišljeni filmovi.

Ovaj vikend se pojavio vrlo uzbudljiv slučaj na društvenim mrežama. Bijeg jedne vrlo zanimljive ekipe je snimljen na fotografiji koja je izazvala veliko zanimanje i komentare korisnika.Ono što se puozdano zna je činjenica da je negdje, nekome iz nekog svinjca ili sličnog ograđenog prostora pobjegla svinja. I to ne ova obična, domaća, prepoznatljiva – već Vijetnamska svinja – stvorenje koje mnogi ljudi drže kao kućne ljubimce – taj patuljasti praščić je za mnoge neodoljiva stvar koja ih jako razveseljava.

E pa, jedan mini prašćić je nekome pobjegao definitivno s lijeve strane Kupe između Petrinje I Siska. Komentari korisnika društvenih mreža govore da je ova svinja, čini se, čim je pobjegla našla neobičnu ekipu koja joj se pridružila. Dva psa su rado pridružila svinji i krenula u avanturu bijega pokupskim selima, tako da su viđeni kako jedan komentar kaže  – Praše ko ludi kroz dvorišta i livade sela uz Kupu – od Stare Drenčine, preko Vurota pa prema Brestu Pokupskom.

A onda mogu birati – hoće li preko mosta ili ne.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here