Vođeni idejom kako bi svaki građanin trebao imati priliku izabrati način korištenja svog slobodnog vremena kao i sudjelovanja u svakodnevnom životu, pa tako i osobe s invaliditetom, UOSI SMŽ prihvatila je poziv na partnerstvo POU Hrvatski dom Petrinja  na projektu Kultura svima u sklopu koje je nastala prva inkluzivna predstava Udruge pod nazivom NAŠ VESELI VRT!

Motivacija za određeni hobi može pridonijeti jačanju samopouzdanja, ispunjavanju slobodnog vremena i višoj razini samostalnosti, a upravo to su i vrijednosti koje su nas vodile kroz 20ak radionica tijekom 2019. god. i u osmišljavanju događaja na koji Vas pozivamo.

Prvi put u našoj zajednici cjelovečernji program za Vas pripremile su osobe s invaliditetom  – članovi Udruge slijepih Sisačko-moslavačke županije-Sisak, Centra za rehabilitaciju Komarevo i naravno, Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

Pozivamo Vas  na Večer jednakih mogućnosti u četvrtak, 23.siječnja 2020. godine u 18 sati u veliku dvoranu POU Hrvatski dom Petrinja.

Svojim dolaskom i podrškom za nastup pomoći ćete našim članovima u spoznaji da se ponose svojim postignućima, a zauzvrat oni će Vama kroz glumu, poeziju, pjesmu i ples prenijeti svoj  entuzijazam, predanost i iznad svega dokazati vam da mogu biti UKLJUČENI – a ne ISKLJUČENI !!!

Stupanj razvijenosti nekog društva procjenjuje se upravo po tome koliko skrbi za najslabije i one kojima je pomoć potrebna i ovo je pravo vrijeme da svi budemo još bolji i napredniji u tom smjeru.

Veselimo se Vašem dolasku.

Aleksandra Milković, dipl.nov., izvršna direktorica Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here