Aglomeracija Petrinja: raspored radova od 27. do 31.siječnja

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 27. do 31. siječnja 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:
  1. Grad Petrinja
  • U sklopu radova na odvodnji na kanalizacijskoj mreži Slatina tijekom ovog tjedna trajat će snimanje CCTV kamerom te sanacija cjevovoda u Slatinskoj ulici, Ulici Vidikovac, Ulici Zelenila te u Zvorničkoj odvojak.
  • Nastavlja se sanacija cjevovoda u Ulici Mile Wood a u Ulici M. A. Reljkovića trajat će izrada AB okana a rekonstrukcija kolektora izvodit će se od Šetališta K. Knežića prema Nemecovoj ulici. Snimanje CCTV kamerom izvodit će se u Ulici braće Janeković odvojak a probno šlicanje će trajati u Ulici P. R. Vitezovića. S izradom kućnih priključaa nastavlja se u ulicama Pukovnika P. Matanovića te M. Miholjevića.
  • Vezano uz vodoopskrbu, ugradnja zasunskih okana i montaža fazonskih komada trajat će u ulicama M. Dujnića, Gromova, R. Lopašića, T. Smičiklasa, J. Babića te Petra Zrinskog. Ugradnja nadzemnih hidranata i odzračnih garnitura izvodit će se u ulicama M. A. Reljkovića i M. Wood a ugradnja rubnjaka u Vatrogasnoj ulici.
  1. Mošćenica
  • Tijekom ovog tjedna radovi vezani uz vodoopskrbu na ovom području odnosit će se na izradu cjevovoda i kućnih priključaka u Kolodvorskoj ulici te ugradnju cjevovoda ispod mosta kod crkve u Mošćenici.
Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here