IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA
„POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“

Petrinja, 31. siječnja 2020. – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 3. do 7. veljače 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja
U sklopu radova na odvodnji na kanalizacijskoj mreži Slatina nastavlja se snimanje CCTV kamerom te sanacija cjevovoda u Slatinskoj ulici, Ulici Vidikovac, Ulici Zelenila te u Zvorničkoj odvojak.
Nastavlja se sanacija cjevovoda u Ulici Mile Wood a u Ulici M. A. Reljkovića trajat će izrada AB okana a rekonstrukcija kolektora izvodit će se od Šetališta K. Knežića prema Nemecovoj ulici. Snimanje CCTV kamerom izvodit će se u Ulici braće Janeković odvojak a u Ulici P. R. Vitezovića započet će ugradnja kanalizacijskog cjevovoda. S izradom kućnih priključaka nastavlja se u ulicama Pukovnika P. Matanovića te M. Miholjevića.
Vezano uz vodoopskrbu, ugradnja zasunskih okana i montaža fazonskih komada i dalje će trajati u ulicama M. Dujnića, Gromova, R. Lopašića, T. Smičiklasa, J. Babića te Petra Zrinskog. Ugradnja nadzemnih hidranata i odzračnih garnitura izvodit će se u ulicama M. A. Reljkovića i M. Wood a probno šlicanje izvodit će se u Ulici P.R. Vitezovića, J. Nemeca te Šetalište K. Knežića.

Mošćenica
Tijekom ovog tjedna radovi vezani uz vodoopskrbu na ovom području odnosit će se na izradu cjevovoda i kućnih priključaka u Kolodvorskoj ulici te se nastavlja ugradnja cjevovoda ispod mosta kod crkve u Mošćenici.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Privreda d.o.o. Petrinja

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here