Izvrsni rezultati petrinjskih plesača na Prvenstvu RH u standardnim plesovima: Jakov i Magdalena 15. put državni prvaci!

Prvenstvo RH u standardnim plesovima za 2020.g  održano je proteklog vikenda u Kaštel Sućurcu, a od petrinjskih plesača, članova Sportskog plesnog kluba Petrinia, predstavilo se tri sportska plesna para i jedan pojedinac.

Svoj prvi nastup na prvenstvu RH kod pojedinaca, kategorija osnovci, odlično je odradila Petra Baljak i osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju.

U kategoriji mlađa mladež SPP Matija Baljak – Klara Autischer, u jakoj konkurenciji od 12 sportskih plesnih parova, ušli su u završnicu i za samo jedan bod izmakla im je medalja te su osvojili 4. mjesto.

Petrinjski klub imao je svoje predstavnike i u kategoriji Veterani I SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak, koji su i ovaj put odličnim nastupom osvojili medalju zauzevši treće mjesto.

Svoju izvrsnost potvrdili su ponovno SPP Jakov Bjelac – Magdalena Vidas, i to u izuzetno zahtjevnoj starosnoj kategoriji – starija mladež, osvojivši uvjerljivo prvo mjesto jednoglasnom odlukom svih 9 sudaca i 15. put ponijeli naslov prvaka Republike Hrvatske!

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here