Profesionalac uvršten u ediciju «Who is Who in Choral Music?» podučavao tehniku pjevanja

Zanimljiva priča stiže iz Hrastovice, sela naslonjenog na Petrinju u kojem tamošnji stanovnici vole plesati i pjevati, okupljaju se u svom domu usred sela, a kako svi znamo da je vježbanje, iskustvo i novo i neprekidno učenje ključ svakog uspjeha, pozvali su u goste pravog profesionalca iz pjevačkih voda – Bojana Pogrmilovića o kojem se dosta zna u zborskim pjevačkim krugovima, čovjeka koji je jedan od od šestero Hrvata koji je ušao u izdanje edicije «Who is Who in Choral Music?» Više o njemu možete pronaći klikom ovdje.
“Naš KUD “Hrastovička gora” Hrastovica, organizirao je vrlo zanimljivu radionicu u petak, 21.2.2020. Naime, u suradnji s  Bojanom Pogrmilovićem, vokalnim pedagogom, pjevačem i dirigentom koji je deset godina djelovao kao glazbeni voditelj Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske “Lado” gdje ponovo djeluje od 2018. godine dogovorena je ovakva radionica. Trajala od 17-20 sati a radilo se o “Tehnici pjevanja” te su naši članovi bili jako zainteresirani da nauče nešto više, kvalitetnije i bolje te da puno vježbamo u tom smjeru.
S obzirom da smo ovu radionicu sami financirali vlastitim sredstvima i bila je namijenjena postavi naših glasova, ukoliko budemo u mogućnosti, voljeli bi bar još koji puta ovo ponoviti. Na kraju smo svi bili jako zadovolji, nasmijani i raspoloženi u analizi obavljenog posla te su se složili da je ovakva radionica vrlo vrijedna.” – javlja predsjednica KUD-a Ljiljana Sigur.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here