Prije nekoliko dana nakon objave na PS portalu o potrazi za glumcima s područja Siska, Petrinje, Hrvatske Kostajnice, Gline i okolnih mjesta, a gdje se pozivalo muškarce starosti od 40 do 65 godina na audiciju za uloge u novom igranom filmu redatelja Nebojše Slijepčevića, poznatog po hit filmu “Gangster te voli” – došloje do velikog zanimanja na društvenim mrežama o ovoj mogućnosti  glume na filmskom platnu.

Podsjetimo – sutra se trebala održati audicija u Kazalištu 21 gdje nije bilo potrebno nikakvo prethodno glumačko iskustvo ili iskustvo statiranja. Pozivali su se svi potencijalni glumci, sanjari, razne glumačke družine, penzionirani profesionalci, naturščiki s iskustvom (ili bez), lokalne legende, žilavi pustinjaci, šankovski filozofi koji žele glumiti u novom filmu nagrađivanog redatelja Nebojše Slijepčevića…

Interes je bio velik, ali zbog novonastale situacije oko koronavirusa, ova audicija se privremeno odgađa, a o ponovnom terminu ćemo Vas naknadno obavijestiti. U svakom slučaju kad se sve ponovno normalnizira svi zainteresirani će imati priliku na audiciji.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here