Preporuke građanima za komunikaciju s petrinjskom Gradskom upravom u svezi epidemije bolesti COVID-19, uzrokovane koronavirusom

Ministar zdravstva g. Vili Beroš proglasio je epidemiju bolesti COVID – 19, uzrokovanu koronavirusom i naložio cijeli niz mjera mobilizacije cjelokupnog zdravstvenog sustava u cilju provedbe mjera zaštite pučanstva tijekom epidemije.

U skladu s tim smatram nužnim zatražiti od građana da se pridržavaju svih preporuka koje dobivamo od kriznih stožara, sa nivoa države i županije , kao i kriznog stožera našeg grada.

Komunikacija građana s djelatnicima Gradske uprave , DO DALJNJEGA, provodi se:
1. putem pošte i /ili telefonom
2. online ( elektronička pošta)

Iznimno, ako je nužan osobni dolazak ili kontakt , potrebno je pridržavati slijedećih preporuka:
– KOMUNIKACIJA djelatnika i stranki treba se odvijati NA UDALJENOSTI OD NAJMANJE JEDNOG METRA, BEZ NEPOSREDNOG FIZIČKOG KONTAKTA

– IZBJEGAVATI GRUPIRANJE STRANAKA kontrolom ulaska prostorije Gradske uprave

– KOD ULASKA u Gradsku upravu obavezno je DEZINFICIRATI RUKE na za to predviđenom mjestu

Međusobna komunikacija djelatnika Gradske uprave treba biti u skladu s navedenim preporukama, uz napomenu da se oni koji imaju neke zdravstvene poteškoće posavjetuju sa svojim liječnicima oko eventualnog izostanka s posla , ako za to postoje opravdani razlozi zdravstvene prirode.

Ovim putem još jednom pozivam sve gradske ustanove i poduzeća da se pridržavaju svih propisanih uputa , da situaciji pristupimo odgovorno i bez panike.

Zahvaljujem svima na razumjevanju!

Darinko Dumbović
gradonačelnik

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here