Poziv hrvatskim braniteljima koji se osjećaju zdravo, koji mogu i žele pomoći svojoj zajednici, da se odazovu i priključe Civilnoj zaštiti Grada Petrinje

Poštovani hrvatski branitelji,
Obzirom na tešku i kriznu situaciju u kojoj se nalazimo kao predsjednik Odbora za hrvatske branitelje Domovinskog rata i udruge proistekle iz Domovinskog rata i kao potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Petrinje smatram da mi je obveza i dužnost obratiti vam se.

Apeliram da se svi ponašamo krajnje odgovorno prema sebi, svojim bližnjima, prijateljima, susjedima i svima ostalima te da socijalan kontakt svedemo na krajnji minimum jer se jedino na taj način u ovom trenutku mi možemo boriti protiv ovog nevidljivog neprijatelja.

Mi-hrvatski branitelji, već smo pokazali i dokazali svoju odgovornost i požrtvovnost u teškim vremenima stvaranja naše Domovine.
Na žalost ta teška vremena se ponovo događaju i gotovo nemoguće je predvidjeti koliko će trajati jer ovakvu ugrozu, ovakvih razmjera do sada nismo doživjeli.
Naravno, važno je, a možda i najvažnije u ovim kriznim i teškim vremenima ne gubiti vjeru, optimizam i duh našeg zajedništva.
Trebamo vjerovati da sve ovo neće dugo trajati i da će posljedice ove krize biti što manje tragične, ali moramo biti i razumni, trezveni i racionalni te uzeti u obzir i onaj najcrnji scenarij koji se nažalost upravo događa u našem susjedstvu.

Slijedom navedenog, u koordinaciji sa pojedinim predsjednicima braniteljskih udruga s područja Grada Petrinje i u dogovoru sa predsjednikom Stožera civilne zaštite Grada Petrinje, pozivam sve petrinjske branitelje koji se osjećaju zdravo, koji mogu i žele pomoći svojoj zajednici, da se odazovu i priključe Civilnoj zaštiti Grada Petrinje.
Svoje kontakt podatke mogu poslati SMS-om ili pozivom na broj mob. 099/388 5835.
Kontakt podaci svih volontera zajednički će biti proslijeđeni Stožeru civilne zaštite Grada Petrinje koji će prema potrebi i složenosti situacije istima upućivati pozive.

S poštovanjem,

Miljenko Bušić

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here