Online tržnica Sisačko-moslavačke županije

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 9. travnja 2020. godine u sjedištu Županije, predstavio Online tržnicu Sisačko-moslavačke županije.

Župan je tom prilikom naglasio kako je online tržnica Sisačko-moslavačke županije nastala kao želja za pomoć proizvođačima u plasmanu njihovih proizvoda, ali i mogućnost građana za dostupnost kvalitetnog i domaćeg. Izrađena platforma na jednom mjestu povezuje ponudu i potražnju te stanovnicima naše županije omogućuje  kupnju domaćih proizvoda, a sve u svrhu kvalitetnijeg življenja.

Platformu online tržnice u potpunosti besplatno je izradila tvrtka MARACOM d.o.o. sa sjedištem u Sisku te je kao gotovu platformu donirala Sisačko-moslavačkoj županiji koja će i upravljati istom. Online tržnica, jednostavna je i pristupačna i trenutno broji preko 60 kategorija proizvoda koji se proizvode unutar Sisačko-moslavačke županije, uključujući mliječne proizvode, napitke, voće i povrće, mesnate proizvode, prirodnu kozmetiku i sl. Online tržnica pruža mogućnost lakog umrežavanja s poljoprivrednicima širom Sisačko-moslavačke županije potpuno besplatno.

Online tržnicu možete posjetiti na sljedećoj poveznici: https://trznica.smz.hr/

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here