Poštovana javnosti !

Dužnost nam je obavijestiti javnost da Milan Brigljević  i Petar Ćosić, osnivači i voditelji MOST NL Sisačko moslavačke županije više nisu članovi MOST-a. Iako naše ostavke nisu prihvatili članovi koordinacije a ni tajnik stranke, mi nismo odustali od svog stava da smo umorni i potrošeni od borbe za sustav, organizaciju i razvoj ljudskih potencijala u stranci s malim pomacima.

Naši prijatelji iz koordinacije pitali su zašto baš sada. Razlog je jednostavan. Nitko od ljudi koji donose odluke u stranci prije ili poslije ne bi pridavao važnost tome da dva osnivača organizacije odlaze. Sada, zbog izbora će se možda postaviti pitanje prijeke potrebe stvaranja sustava i razvoja organizacije na principima razvoja ljudskog potencijala a ne samo na pukoj zamjeni ljudi. Naša je želja bila podići rad u stranci na stratešku razinu.

Nadamo se da će ovaj potez izazvati reakcije i pokrenuti nužne promjene koje su, po našem mišljenju, potrebne za revitalizaciju i napredak stranke i status županijske organizacije. Ne namjeravamo se u predstojećim parlamenatarnim izborima angažirati na listama drugih političkih aktera.

Ostajemo u Skupštini SMŽ kao neovisni vijećnici i nastavljamo suradnju s oporbom u Skupštini SMŽ, gdje ćemo do kraja mandata pomagati u borbi za izgubljene demokratske procese u Sisačko moslavačkoj županiji.

Srdačan pozdrav !

Milan Brigljević i Petar Ćosić

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here