Ne može nam nitko ništa?

Autor:Miroslav Šantek
Korona je donijela sa sobom i neka nova pravila i predmete. Na petrinjskom placu su kao zaštitna mjera postavljene zaštitne ploče od pleksiglasa koje su funkcionirale dok je trajala zabrana okupljanja na ovom vrlo popularnom mjestu za masovno noćno druženje mladih, a čim su zabrane prestale, vratio se život, a s njim i onaj vandalski dio. Iz petrinjskog Komunalca je stiglo priopćenje ovakvog sadržaja:
U proteklih nekoliko dana na Gradskoj tržnici u Petrinji u nekoliko navrata došlo je do namjernog oštećenja imovine od strane nepoznatih počinitelja. Prvi puta u subotu na večer, u nedjelju u popodnevnim i večernjim satima, u utorak u večernjim satima i u noći sa srijede na četvrtak.
Tom prilikom oštećen je veći broj pleksiglasa koji su na tržnicu postavljeni radi zaštite korisnika tržnice a u skladu s mjerama Nacionalnog stožera CZ i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u borbi protiv epidemije koronavirusa čime je prouzrokovana veća materijalna šteta.
Cijeli slučaj prijavljen je PP Petrinja te su istima predane i snimke nadzornih kamera. Za počiniteljima se traga.
Pleksiglas smo skinuli i spremili sa strane zbog istrage, a na mjestima gdje je nekad bio pleksiglas postavit će se zaštitna folija.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here