“Zdravi, lijepi i ‘hepi'”

Autor:Miroslav Šantek
SLAVO JE U CVIJEĆU. Ovaj poznati sisački slikar Slavo Striegl koji je nakon smrti dobio šetnicu pored Kupe i koji je postao nezaobilazno mjesto za snimanje selfie fotografija ovih dana je okružen cvijećem. Preciznije bi bilo reći cvijećem okićenim tunelima koji su u čast rođendana Grada Siska postavljeni na šetnici, a te željezne tunele koje možete vidjeti i krajem godine u sklopu božićno – novogodišnjih praznika diljem županije je izradio Eka. Sisački bodybuilder, pjesnik i svestrani čovjek.Siščani su oduvijek znali s cvijećem ukrašavati okoliš, pa je tako i ovo mjesto postalo nakratko cvjetna oaza mira i boja.
RENATA SOPEK ima 41 godinu, mikrofon na licu i izgleda sjajno ispod ovog mutnog sisačkog neba. Ona je dugogodišnje poznato medijsko lice, jedna od sinonima za fitness, zdravu prehranu i zdravi način života. Iza nje su godine napornih treninga koje su joj podarile dobar izgled, mladolikost i zdravlje. U Sisak je došla u sklopu sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska –  treniranja na otvorenom vlastitom tjelesnom težinom. Uz svoj tim trenera obilazi gradove Hrvatske pa je tako došla i “ispod sata” na sisačkom korzu.
Zainteresiranih vježbača je bilo dovoljno za ovo neprekidno “mučenje” – kako treniranje nazivaju mnogi ljudi koji žele popraviti zdravstveno stanje ali nikako da krenu, a oni su obukli majice s porukom “zdravi, lijepi i ‘hepi'”i krenuli s treningom. Renata ih je tijekom vježbanja obilazila, davala im savjete, a oni su se oznojili. I to dobro. Ovo vježbanje će svakako pamtiti dugo. A mi svi drugi koji smo izrazita većina bi se trebali natjerati na neki oblik kretanja i vježbe. Za naše dobro.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here