Čemu služe kućice na Trgu?

Autor:Miroslav Šantek
NEKAKO JE PRERANO za božićno-novogodišnje praznike kad su Petrinjci zadnji put ugledali ove male drvene kućice iz kojih se širio miris hrane i pića, a koje su na Trgu hrvatskih branitelja bile postavljene oko klizališta i ostale su u dobrom sjećanju na prošlu zimu mnogim građanima. No, ljudi se raspituju čemu služe kućice početkom lipnja na istom mjestu?
FOTO OBJEKTIV PS PORTALA je snimio trenutak kad su djelatnici komunalca dovezli kućice, spustili ih i učvrstili na trgu. Pitali smo zamjenicu direktora Komunalca Ivanu Lamzu o čemu se radi, a ona je objasnila da je u tijeku jako dobra ideja Grada Petrinje preko koje bi lokalni OPG-ovci dobili na korištenje ove montažne kućice za vrijeme trajanja gradskih manifestacija u lipnju, srpnju i kolovozu, a sve u sklopu pomoći lokalnim proizvođačima zbog situacije s COVID-19.
SVE O OVOJ SJAJNOJ ZAMISLI GRADA PETRINJE zainteresirani mogu pročitati na ovom linku službenih stranica Grada Petrinje u kojem je sve objašnjeno – kako se prijaviti i sudjelovati u ovom projektu.
https://petrinja.hr/vijesti/2020/javni-poziv-za-podnosenje-prijave-za-koristenje-kucica-na-manifestaciji-lokalna-hrana-na-lokalnom-stolu-2020-godine/

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here