Radovi se bliže kraju, stiže oprema:Petrinja dobiva potpuno novi dječji vrtić

Autor:Miroslav Šantek
UZ SAMU CESTU PETRINJA-SISAK, preko puta ulaza u pilanu u petrinjskom Češkom selu posljednjih mjeseci niče potpuno novi objekt koji će prilično razveseliti roditelje i djecu. Naime, upravo je u izgradnji novi dječji vrtić. Trenutno završavaju radovi na instalacijama i početkom srpnja očekuje se izvršenje tehničkog pregleda objekta. Zatim slijedi namještanje vrtića opremom, a svoja vrata malim korisnicima bi trebao otvoriti sljedeće pedagoške godine. Ovaj vrijedan objekt je dio Intervencijskog plana Grada Petrinje, jedan od mnogih projekata koje provodi aktualna gradska vlast, a spada u dio velikog projekta Unapređenje infrastrukture za predškolski i školski uzrast djece.
Mala gradska vijećnica:Vlasta Vuglec, Mario Špoljar, Darinko Dumbović, Ivana Kordić i Dragana Lukač
DANAS JE POTPISAN UGOVOR o opremanju dječjeg vrtića u Češkom selu.Stiže oprema za vrtić vrijedna 697.585,20 kuna bez PDV-a od čega 590 tisuća kuna ide na namještaj, igračke i ostalu opremu za vrtić, a 100 tisuća kuna na opremanje kuhinje. Ukupna vrijednost Ugovora s PDV-om iznosi 871.981,50 kuna.Opremu će isporučiti tvrtka Akord d.o.o. iz Županje, a direktor tvrtke  Mario Špoljar je potpisao ugovor s petrinjskim gradonačelnikom Darinkom Dumbovićem. Poručili su na kratkoj tiskovnoj konferenciji da je ovo velika stvar za petrinjsku djecu i cijeli grad, a tvrtka Akord d.o.o. će čak i donirati neka namjenska sredstva koja bi ostala kao podsjetnik na dobru suradnju s Gradom Petrinja. Uz gradonačelnika potpisivanju su bili prisutni i članovi njegovog tima i Vlasta Vuglec, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo, zaštitu okoliša i kulturne baštine Grada Petrinje. Dobra priča je upravo u tijeku.
Direktor tvrtke Akord d.o.o. Mario Špoljar i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović potpisali su ugovor o opremanju vrtića u Češkom selu

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here