Žestoka pucnjava u bivšem prognaničkom naselju Mala Gorica: sukobilo se pedesetak ljudi

Autor:Miroslav Šantek
OVO JE NAJBOLJI TEREN U HRVATSKOJ – govori mi na nedjeljnoj vrućini u jednoj od napuštenih baraka bivšeg prognaničkog naselja u selu Mala Gorica pored Petrinje, Mario Vuić, domaćin ispred Airsoft udruge Petrinja koji je organizator današnjeg događaja na koji je došlo pedesetak ljudi iz Karlovca, Zeline, Županje, Siska, Samobora,Petrinje, Zagreba..s teškim naoružanjem. Ima tu svega: od vjernih kopija kalašnjikova, do modernih automatskih pušaka, snajpera, mitraljeza, pištolja i pune ratne opreme od čizama do masirne uniforme i sve to da bi zaigrali ovaj ekstremni sport sa obilježavajućim kuglicama umjesto prave municije.
TERORISTIČKE POSTROJBE SU ZAUZELE NASELJE koje leži na ogromnom izvoru zemnog plina i postavili su tri paklene naprave i objavili  svoje zahtjeve koji istječu danas u 15 sati, a odmah su se formirale specijalne NATO postrojbe koje su krenule u borbu s pobunjenicima s ciljom pronalaska paklenih naprava i eliminacije pobunjenika. Radi se o višesatnoj žestokoj pucačini u kojoj se ne zna tko će pobijediti. I jedni i drugi su se razasuli po šumarcima i barakama ovog naselja koje je jedninstveno u cijeloj Hrvatskoj i koje je izrazito jaka i dobra turistička priča za ovaj kraj.Cijela infrastruktura već postoji i samo ju treba promovirati.
SVI SUDIONICI IGRE su dali simboličnu novčanu naknadu koja će biti iskorištena u humanitane svhe potrebitim ljudima, a jedna od njih je i Ankica Džankić koja već dvadeset godina sama živi u ovom velikom napuštenom kompleksu montažnih baraka.  Nakon kratkih uputa, timovi su se markirali, dobili karte i zadatke i krenuli na teren. I odmah je nastala žestoka pucnjava. Kuglice lete na sve strane. Ali samo na pedesetak metara. I sama policija pohvaljuje ove igrače. Iz ovih airsoft susreta prava interventna policija je dobila nekoliko pripadnika.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here