Gdje se i na kojim lokacijama ovaj tjedan radi u Petrinji na projektu Aglomeracije

IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA 

„POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“

 

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 29. lipnja do 3. srpnja 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

 

Grad Petrinja

  • Nastavak priprema za asfaltiranje ulice M. A. Reljkovića i ulice P. Matanovića. Ugradnja cjevovoda i nastavak radova na kanalu kod Sajmišta, u ulici P.R. Vitezovića te u ulici Katarine Zrinski.
  • Vezano uz vodoopskrbu, izvodit će se radovi na iskolčenju trase na potezu Nazorova – Radićeva te u ulicama Vinogradi, 6. kolovoza te u Kolarovoj, Turkulinovoj i Nemecovoj. U ulicama 6. kolovoza i Nemecovoj će se izvoditi i izrada probnih šliceva.

 

Mošćenica

  • Priprema za asfaltiranje te asfaltiranje kanala u ulici Kolodvorska odvojak a provodit će se i snimanje CCTV kamerom radi ispitivanja vodonepropusnosti.
  • Vezano uz vodoopskrbu, i dalje traju radovi na mostu u Ulici Ante Starčevića.

 

Nova Drenčina

  • Provodit će se pripremni radovi za izgradnju crpne stanice te sanacija preostalog dijela makadamskih prometnica.

 

Slatina

  • Nastavlja se sanacija oštećenja uočenih nakon snimanja CCTV-om te se za asfaltiranje pripremaju Ajdovčinska, Unska i Drenačka ulica.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Privreda d.o.o. Petrinja

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here