Otkazana i druga petrinjska motorijada. A napokon je trebao zasvirati velik i poznat bend

Autor:Miroslav Šantek
Petrinja se može pohvaliti da ima dvije motorijade – dva moto susreta u kalendarskoj godini. Oba su u ljeto. Prvi u lipnju kojeg organizira MK Big Chief i koji je nadaleko poznat jer su organizatori svaki put u onom večernjem, zabavnom dijelu imali neki širem građanstvu poznati bend za svirku uživo (Od Psihomodo Popa, preko Let3, Opće opasnosti pa do Brkova..) i taj moto susret je ove godine otkazan zbog pandemije koronavirusa.
Kako su se očito bližili izbori i turistička sezona i kad je Stožer shvatio da će sve otići kvragu i propasti industrija i privreda zbog potpunog lockdowna kojeg su nametnuli, promijenili su ploču i narodu, kao, objasnili da je to tako trebalo biti i da se više ne treba skrivati u kući već treba biti odgovoran i živjeti s virusom. Ponovno su narodu vratili društveni život uz epidemiološke preporuke, ali očito je da čim su završili izbori, taj nesretni virus koji se “primirio” se ponovno aktivirao u velikoj mjeri i Stožer ponovno gasi sva veća okupljanja, tako da od zabave ovog ljeta i koncerata neće biti ništa. Slijedi nam zabavni lockdown.
A šteta, jer ona druga petrinjska motorijada koja se organizira u sklopu manifestacije Lovrenčevo, početkom kolovoza u danima pobjede i Oluje, a koja je plod domaćih MK Veterana koji nisu imali velike i široj javnosti poznate bendove je ove godine trebala biti raskošna i najbolja do sada. Organizatori su uspjeli srediti veliki bend – Divlje jagode, koje su trebale zasvirati na obali Kupe. Uz redove stolova prepunih bikera i “civila”, hladnog piva, ćevapa,kobasica, go go plesačica i hrpe parkiranih motora ispod ljetnog neba. Nažalost, otkazano.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here