Neočekivani prizor na Kupi: Automobil stoji na vodi

Autor:Miroslav Šantek

POTPUNO JE NORMALAN prizor da vozeći se čamcem po Kupi ugledate kupače u vodi, ribiče na osamljenim mjestima, da mašete rukom na pozdrav drugim plovilima koje srećete na svome putu, ali ponekad naiđete na neočekivan i potpuno čudan prizor.

Kad se izravnao veliki zavoj kroz kojeg smo prošli, na samom početku naselja Vir u selu Nebojanu uzvodno, tamo u daljini, u hrpi granja kojeg Kupa sa sobom ponese naziralo se nešto poveće. Izgledalo je kao veći čamac, ali čudnog oblika. Kako nas je motor približavao slika je postajala sve jasnija i čudnija. Ispred nas na par stotina metara se nalazio automobil na površini vode. Ali kako automobil može stajati na vodi?

KAD SMO PRIŠLI VRLO BLIZU stvari su postale vrlo jasnije. S desetak metara daljine bi se prevarili. Vidite automobil kako stoji na površini vode. A onda te kad dođete do njega shvatite da je od stiropora. Netko se dobro pomučio i izradio stiropor – automobil u stvarnoj veličini. Ima i vrata i prozore i gume na kotačima.Izgleda kao pravi. Na sebi nosi i natpise Rent A Car i Autopraonica. Jedino objašnjenje je da ga je Kupa “otela” negdje i dovukla na ovo mjesto gdje se uktovio među granjem. A možda je ostao i bez “benzina”. U svakom slučaju prizor koji se ne viđa svaki dan.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here