Baba Vanga je neka baba iz Bugarske koja tobože kazuje kakva će nam biti budućnost. Kažu da su ju godinama posjećivali vladari, sportaši, umjetnici, obični ljudi kako bi im otkrila njihovu sudbinu. U ovoj godini svijetom su se proširile njezine riječi: „Stiže pošast koja će gušiti svijet…“ Nostradamus je neki muškarac koji je prije par stotina godina tobože pogodio što će se s nama događati u ovom stoljeću. Hobotnica je ona krakata morska životinja koja je pogađala tko će pobijediti u utakmicama na Svjetskom prvenstvu u nogometu. Sve se to zasniva na predosjećajima, logici i puno sreće. Ako se nešto i pogodi, e onda o tome pišu novine. Ali ako nema pogotka, onda se sve brzo zaboravi i život teče dalje. Dakle, to je to.

Međutim, kod mene se radi o slijedećem. Ovaj mjesec, dakle novembar po internacionalnom ili studeni po naški, godine gospodnje 2020. ne mogu a da nešto ne proreknem. Američki izbori su završeni. Kao što sigurno znate, moj kandidat nije izabran. Radi se o slijedećem. Trump je najvjerojatnije poslan u penziju, a dolazi taj neki Joe Biden. Biden je sasvim nešto drugo. On je korumpirani demokrat koji je već  50 godina u politici. Osim toga, i on i njegovi demokrati će se vratiti na staru priču, a to je slijedeće:

Za vrijeme njegove 4 godine u Bijeloj kući, Amerika će opet uletjeti u rat. Ima nekoliko opcija: Sjeverna Koreja, Iran, Sirija, Libija ili njima bliža Venezuela. Negdje će izbiti rat pod pokroviteljstvom Amerike. Demokrati vode takvu politiku da im je lokalni rat potreban da zarade lovu. Američka industrija će raditi za njihovu vojsku, a političari će dobivati bonuse ako izmešetare kakav deal. Dakle, rat je neminovan.

Biden će se opet slizati s Kinezima jer je globalista. Opet će netko njegov dobiti lovu od Kineza za uslugu da Biden skine poreze na kinesku robu. Tako će u Kini proći kriza i Kinezi će nastaviti osvajati svijet. Ukinuti će se „fracking“. Fracking  je “nečisti” način proizvodnje plina. Kod te procedure proizvodnje plina zagađuje se voda pa to milijuni zelenih aktivista ne vole. Ako ukine fracking, ostaje Pensilvanija bez posla. A Amerika će morati uvoziti naftu. Vodit će agresivnu politiku protiv Rusije jer demokrati smatraju Rusiju zlom državom. Zbog toga će Putinu praviti probleme. Osim toga, on planira povisiti poreze svim bogatašima. To uopće nema nekog efekta jer bogati znaju kako će izbjeći poreze. Sjećate li se Stevea Jobsa?! On je imao plaću od jednog dolara. Umjesto plaće davali su mu dionice Appla. Mi znamo kako je sve to završilo.

Pošto je u Americi puno zaraženih koronom, uvest će lockdown pa će uništiti ekonomiju. Ako američka ekonomija uleti u depresiju, to će se negativno odraziti u cijelom svijetu pa ćemo i mi, ni krivi ni dužni,  nadrapati.

E baš me zanima što će se od toga ostvariti. Ja ću to zaista pomno pratiti. U svakom slučaju, sad je moje predviđanje zapisano. Baš me zanima da li ću nešto od toga pogoditi onako kao i baba Vanga. Vanga inače u prijevodu znači „krasnica“ (vrsta gljive). To je tek toliko usput, za one koji nisu znali. Ako nešto pogodim, mogli bi me nazvati glinskim Nostradamusom.

 

By Marijan Jozić

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here