Razvrstavanje otpada

Poštovani korisnici usluge sakupljanja otpada,

Komunalac Petrinja d.o.o. odvozi otpad prema redovnom rasporedu.

Molimo korisnike da i dalje razvrstavaju otpad iz kućanstva kao i do sada (zeleni, plavi, žuti i smeđi spremnik) te da građevinski otpad ne odlažu u spremnike. Otpad koji ne bude pravilno razvrstan neće biti odvezen. Višak razvrstanog ili miješanog komunalnog otpada možete razvrstati i odložiti u vreće za otpad kraj odgovarajućeg spremnika.

Također, molimo sve naše korisnike da građevinski otpad ostave na pristupačnom mjestu izvan svojih ograda te da isti razdvoje na način da se cigla i beton razdvoje od drvene i željezne građe, koliko god je to moguće, kako bi se isti što lakše zbrinuo. S odvozom građevinskog otpada započet ćemo čim to bude moguće.

Od izuzetne je važnosti da nastavimo voditi brigu o razvrstavanju otpada, sada možda više nego ikada prije. Svjesni smo da je veliki broj naših građana ostao bez svega, pa tako i Komunalac i njegovi djelatnici, stoga molimo sve naše korisnike za strpljenje i razumijevanje u ovim teškim vremenima kako bismo svi zajedno što prije osigurali normalno funkcioniranje naših usluga.

Brinimo za sebe, za naše bližnje i za okoliš!

 

Vaš Komunalac Petrinja d.o.o.

Vezani dokumenti: Na linku ispod je plan odvoza otpada

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here