Inicijativa građana “Petrinjsko proljeće” je u svojoj facebook grupi objavila da su  njihovi predstavnici  razgovarali s petrinjskom gradskom upravom i gradonačelnikom Darinkom Dumbovićem.

Danas ujutro bili smo na sastanku sa Upravom Grada Petrinje, a na kojem je prisustvovao i gradonačelnik Dumbović.
Sastanak je iniciran od strane Petrinjskog proljeća.
Ciljevi su bili:
1.Predstavljanje inicijative građana Petrinjsko proljeće
2..Prijedlozi za suradnjom inicijative građana Petrinjsko proljeće i Grada Petrinje
Ciljeve smo i ostvarili!
1.PREDSTAVLJANJE inicijative Petrinjsko proljeće
Objasnili smo kako smo nastali, koliko postojimo i da smo tu kao predstavnici građana koji žele kvalitetnu i brzu obnovu Petrinje, kao i da komununikacija prema građanima treba biti jasna, direktna a informacije dostupne svima
Također naglasili smo točke Otvorenog pisma u kojima zahtjevamo: -Transparentnu, jasnu i direktnu komunikacija sa građanima u vezi obnove Petrinje te- Kvalitetnu i brzu obnovu Petrinje
2.Prijedlozi za suradnjom inicijative građana Petrinjsko proljeće i Grada Petrinje
Prvi prijedlog PP : JAVNA TRIBINA (u online obliku):-gradonačelnik je prihvatio prijedlog Petrinjskog proljeća za javnom tribinom.U kojoj će gradonačelnik, sa suradnicima, odgovarati na sva pitanja građana. Obavijestiti ćemo vas pravovremeno gdje i kada ćete moći prisustvovati javnog tribini.
Drugi prijedlog PP : REDOVITI SASTANCI između Petrinjskog proljeća i gradonačelnika: -prihvaćen je prijedlog da se sastajemo svakih 10 dana kako bi ubrzali obnovu Petrinje a kako bi spriječili da se prebacuje odgovornost i odugovlači kvalitetna obnova Petrinje.
Izuzetno samo zadovoljni činjenicom da su i Stožer civilne zaštite a i gradonačelnik, prepoznali važnost pomoći građana kroz inicijativu Petrinjsko proljeće.

 

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here