Petrinjka Estela Toporan uspješno predstavila Sisačko-moslavačku županiju na foto natječaju „Volim svoju županiju“

0

Hrvatska zajednica županija je 1. ožujka 2018. godine raspisala treće izdanje foto natječaja „Volim svoju županiju“. Baš kao i ranije, cilj natječaja bio je fotografijom prikazati regionalni identitet i osigurati prepoznatljivost svake hrvatske županije. Natječaj je završio 20. travnja 2018. godine, a na njega se svojom fotografijom prijavila mlada i talentirana Petrinjka Estela Toporan.

Voditeljica stručnog žirija bila je Mare Milin, dok su ostali članovi bili: Mateja Gošćiej, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Međimurske županije, Bernardo Pahor, voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije te Kristijan Toplak iz Ureda župana Virovitičko-podravske županije. Počasni član žirija bio je Alana Špiljak, pobjednik prošlogodišnjeg izdanja natječaja „Volim svoju županiju“.

Na natječaj je prijavljeno 2835 fotografija, a Estela Toporan je osvojila čak 14. mjesto i time uspješno predstavila Sisačko-moslavačku županiju, ujedno i odmorište „Korablja Tišinić“ koje se nalazi u Taborištu.

Otvorenje izložbe održalo se danas u 11 sati u Šibeniku.
Iskrene čestitke Esteli Toporan!

Mario Lovreković – Lovra

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.