Subota , siječanj 20 2018
Početna / Regional / Policijsko priopćenje u svezi prometne nesreće u Sisku

Policijsko priopćenje u svezi prometne nesreće u Sisku

U svezi prometne nesreće, za koju smo jučer građane tražili pomoć i korisne informacije koje bi pridonijele pronalasku vozila i vozača koji su u njoj sudjelovali, priopćavamo sljedeće:

U srijedu, 10. siječnja oko 7 sati, u Sisku se na semaforiziranom raskrižju ulica Ferde Hefelea – Marijana Celjaka – Antuna Cuvaja dogodila prometna nesreća u kojoj je 68-godišnja pješakinja lakše ozlijeđena. Ona je kolnik prelazila preko obilježenog pješačkog prijelaza dok joj je na pješačkom semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo, a u tom je trenutku njoj s desne strane naišao osobni automobil sisačkih registracija, kojim je na signal zelenog svjetla na semaforu upravljao 70-godišnji vozač. Tom je prilikom došlo do naleta osobnog vozila na pješakinju, koju je 70-godišnjak potom odvezao kući, a da o ovom događaju, odnosno prometnoj nesreći nije obavijestio policiju. Ženi je liječnička pomoć pružena u sisačkoj bolnici, gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede. Sudionici ove prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola te su oboje prijavljeni za počinjene prometne prekršaje.

policija.hr

Moglo bi vas zanimati

Sa valova Yammat FM do kina Kristalna kocka Vedrine – večeras u Sisku “Odgođena revolucija”

Preko radio valova vrlo urbane radio stanice Yammat FM – vijest i priča o dokumentarcu …

Jedan komentar

  1. Sad nek joj onaj tko je zvao policiju plati kaznu.Jadni deda ju je još dovezao kući jer joj vjerojatno nije bilo ništa.Dobra škola za sve vozače.Zvati policiju uvijek da se izbjegnu ovakve situacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *