Subota , siječanj 20 2018
Početna / Cobra / Radna akcija u sobi čuda

Radna akcija u sobi čuda

Jučer je počela cjelodnevna radna akcija uređenja prostora buduće Sobe čuda u Frankopanskoj 5 u Sisku. Članovima Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i roditeljima djece članova Udruge pridružili su se djelatnici glinske Vivere i Kendo kluba Sisak. Volontere je  obišla i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček kako bi se upoznala s radovima koji su do sada obavljeni. Naime, Grad Sisak, osim što je dao Udruzi prostor na korištenje, financirao je i radove na sanaciji nosivih konstrukcija svodova u iznosu oko 100 tisuća kuna. Od samog početka projekta javilo se niz donatora koji pomažu da Soba čuda bude što prije u funkciji.
Radna akcija uređenja prostora nastavlja se u subotu i nedjelju. Danas će prostor uređivati volonteri Gradskog društva Crvenog križa Sisak, a u nedjelju članovi Udruge studenata Grada Siska. Održavanjem ovih radnih akcija, Udruga će uštedjeti oko 10 tisuća kuna.
Soba čuda je zapravo soba za senzornu integraciju djece s teškoćama u razvoju i bit će prva takva soba u Sisačko-moslavačkoj županiji.

sisak.hr

Moglo bi vas zanimati

Akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u Sisku i Mošćenici

Zagreb, 19. siječnja 2018. Zaklada Ana Rukavina poziva građane na akcije upisa u Hrvatski registar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *