OTVORENA UREĐENA PRIOBALNA CESTA

0

Da bi se krenulo u uređenje Sveučilišne bolnice i njenog okoliša nužno je bilo urediti ovu cestu koaj ide od Jadranske avenije do Gočf centra, naglasio je danas gradonačelnik Milan Bandić, na puštanju u promet Probalne ceste u naselju Blato.  U prekrasnom okolišu koji je uredio Zrinjevac građani će moći uživati na obiteljskim izletima jer je postavljeno 40 klupa i 20 stolova i desetak roštilja.

-Već godinu dana radimo na čišćenju skoro 7o hektara površine oko sveučilišne bolnice – rekao je direktor Zrinjevca, Igor Toljan- sada smo postavili klupe i roštilje što su građani več prepoznali i vikendom ih je sve više na ovom prostoru. Još moramo urediti parkirališne prostore a zbog toga i pratimo učestalost korištenja.

U okviru obnove postavljeni su na cesti rubnjaci, skinut je stari i postavljen novi sloj asfalta te postavljeni novi slivnici.  Produžen je i izljevni propust te postavljena čelična rešetka koja spriječava propust krupnog otpada u vrijeme kada rijeka Sava nabuja. Postavljena je i nova javna rasvjeta sa 85 čeličnih stupova i najnovijom LED tehnologijom.

ŽELJKO KRZNARIĆ

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime