Pedeset nijansi – Oslobođeni

0

Kada se u Hrvatskoj pojavila trilogija „Pedeset nijansi“ engleske autorice E.L. James, najednom je zavladalo ludilo. Mnoge pripadnice ljepšeg spola trčale su u gradske knjižnice ili knjižare kako bi što prije pročitale štivo koje je opisano kao erotično, intrigantno, zavodljivo i slično. Nakon što se ludilo pomalo slegnulo, krenule su kritike pročitanoga. Mnoge su uživale u štivu, hvalile ga te govorile kako se ono mora pročitati, ujedno tvrdeći da im se seksualni život naglo promijenio. Opet, mnoge su rekle kako je štivo imalo samo dobru reklamu te da nije vrijedno prevelike pažnje. Kako bilo, uslijedile su ekranizacije, E.L. James je zaradila dobre novce, točnije trilogija je prevedena na 52 jezika i prodana je u više od 100 milijuna primjeraka.

Jamie Dornan i Dakota Johnson (kćerka Melanie Griffith i Don Johnsona) se vraćaju kao Christian Grey i Anastasia Steele u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svjetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. “Pedeset nijansi – Oslobođeni” režirao je James Foley, redatelj drugog nastavka, a scenarij i ovoga puta ponovo potpisuje Niall Leonard.

Subota, 17.2.2018. u 20 sati, cijena ulaznice iznosi 20 kuna.

Rezervacija i pretprodaja ulaznica u petak 8-13 sati u tajništvu Hrvatskog doma na telefon 815-205. Prodaja ulaznica u subotu prije filma od 19 do 20 sati.

Film počinje u 20 sati!!!

Nagradno pitanje: Kako se u trilogiji „Pedeset nijansi“ zove glavna junakinja?

Točne odgovore šaljite na e-mail adresu ps-portal@ps-portal.eu. Najbrži čitatelj osvaja dvije ulaznice za film. Vidimo se u kinu!

Mario Lovreković – Lovra

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime